wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Polityka prywatności
Nasze hity
Drukarka etykiet Honeywell PC42T 203dp USB,LAN

Drukarka etykiet Honeywell PC42T 203dp USB,LAN1 499,00 zł1 090,00 zł brutto886,18 zł netto

Drukarka Termiczna Sunso WTP800 POSNET

Drukarka Termiczna Sunso WTP800 POSNET848,70 zł brutto690,00 zł netto

Drukarka fiskalna Thernal XL 2

Drukarka fiskalna Thernal XL 23 565,77 zł3 062,70 zł brutto2 490,00 zł netto

ERGO ONLINE

ERGO ONLINE1 536,27 zł brutto1 249,00 zł netto

NANO ONLINE

NANO ONLINE1 832,70 zł brutto1 490,00 zł netto

SENTO ONLINE

SENTO ONLINE2 152,50 zł brutto1 750,00 zł netto

DEON ONLINE

DEON ONLINE3 062,70 zł brutto2 490,00 zł netto

FAWAG LITE ONLINE

FAWAG LITE ONLINE1 597,77 zł brutto1 299,00 zł netto

Reklama
  • partner comarch
Producenci
Kontakt
  • NETLAN Aleksander Śliz
    Adres sklepu stacjonarnego:
    ul. Wincentego Witosa 8
    57-300 Kłodzko
    NIP: 8831600089
  • E-mail:biuro@netlan24.pl
  • Telefon+48 867 34 16
  • Godziny działania sklepucodziennie 9.00 - 17.00, w soboty: zamknięte
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Polityka prywatności

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016 / 679 z dn. 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz chylenia dyrektywy 95/46/WE, Dziennik Urzędowy UE, L 119/1 z dn. 4.05.2016 r. NETLAN Aleksander Śliz jako Administrator danych osobowych Użytkownika, będącego osobą fizyczną (osoba, której dane dotyczą), podaje następujące informacje.

POSTANOWIENIA OGÓLNE

  • Właścicielem sklepu internetowego oraz Administratorem danych osobowych w sklepie internetowym www.netlan24.pl jest firma NETLAN Aleksander Śliz ul. Wincentego Witosa 8 57-300 Kłodzko, NIP: 8831600089, REGON: 891309931
  • Dane osobowe Usługobiorcy są przetwarzane zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz. U. Nr 133, poz. 883 ze zm.) oraz ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 r. (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 ze zm.).
  • Administrator dokłada szczególnej staranności w celu ochrony interesów osób, których dane dotyczą, a w szczególności zapewnia, że zbierane przez niego dane są przetwarzane zgodnie z prawem.

CEL I ZAKRES ZBIERANIA DANYCH

  • Celem przetwarzania danych osobowych jest realizacja zamówienia internetowego oraz kontakt w ramach opieki po sprzedażowej dotyczący: reklamacji, obsługi zwrotów, przyjęcia odstąpienia od umowy oraz korzystania z rabatów przypisanych do konta klienta i promocji.
  • Warunkiem realizacji zamówienia złożonego przez stronę www.netlan24.pl jest akceptacja warunków REGULAMINU i świadome udzielenie zgody na przetwarzanie danych osobowych.
  • W trakcie rejestracji Konta Użytkownika, Użytkownik ustala samodzielnie hasło dostępu do Konta Użytkownika w Sklepie Internetowym oraz podaje następujące dane:
    - Imię i nazwisko,
    - Adres e-mail,
    - Numer telefonu,
    - NIP (w przypadku rejestracji firmy),
    - Nazwa firmy,
    - Adres do wysyłki i faktury,
  • Powyższe dane mogą być zmieniane samodzielnie przez Użytkownika po zalogowaniu się do Konta Użytkownika lub poprzez kontakt z NETLAN.
  • Przysługuje Państwu, w odniesieniu do Państwa danych osobowych, prawo do kontroli przetwarzania danych, które jej dotyczą, zawartych w zbiorze danych Administratora, a zwłaszcza prawo do żądania uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania danych osobowych, czasowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub ich usunięcia, jeżeli są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem ustawy albo są już zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane.
  • W związku z przetwarzaniem danych osobowych powyższe dane osobowe są przekazywane do firmy obsługującej nasze serwery na podstawie umowy powierzenia danych osobowych: IQ PL Sp. z o.o. ul. Geodetów 16 80-298 Gdańsk NIP: 583-27-36-211 REGON: 192478853 KRS: 0000007725.
  • Dane powyższe nie są przekazywane innym osobom trzecim, jednak mogą zostać ujawnione na wniosek i żądanie uprawnionych organów, np. policji, prokuratury, sądu.
  • Dane osobowe będą przetwarzane do odwołania zgody a po takim odwołaniu przez okres przedawnienia roszczeń przysługujących administratorowi danych i w stosunku do niego.

PLIKI COOKIES

  • Strona internetowa www.netlan24.pl wykorzystuje ciasteczka, które służą identyfikacji użytkownika. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie.
  • Instalacja plików „cookies” jest konieczna do prawidłowego świadczenia usług w Sklepie Internetowym. W plikach „cookies" znajdują się informacje niezbędne do prawidłowego funkcjonowania Sklepu Internetowego, w szczególności tych wymagających autoryzacji.
  • W ramach Sklepu Internetowego stosowane są pliki Cookies sesyjne. Są one plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Usługobiorcy do czasu wylogowania (opuszczenia Sklepu) lub zamknięcia przeglądarki internetowej.
  • Użytkownik ma prawo zadecydowania w zakresie dostępu plików „cookies” do swojego komputera poprzez ich uprzedni wybór w oknie swojej przeglądarki. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików „cookies” dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
  • Sklep Internetowy zawiera linki i odnośniki do innych stron internetowych. Sklep Internetowy nie ponosi odpowiedzialności za zasady ochrony prywatności na nich obowiązujące. Z tego powodu zachęcamy Państwa, by po przejściu za pośrednictwem Sklepu Internetowego na stronę zarządzaną przez innego administratora, zapoznać się z polityką prywatności tam przyjętą.

ZABEZPIECZENIA

  • Sklep Internetowy stosuje zabezpieczenia zapewniające ochronę danych przed utratą, niewłaściwym wykorzystaniem i modyfikacją. Sklep Internetowy zobowiązuje się chronić wszelkie Państwa dane zgodnie z normami ochrony bezpieczeństwa i zachowania poufności.
  • Dane osobowe w Sklepie Internetowym są chronione zgodnie z obowiązującymi Ustawami w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osób trzecich.
  • Strony internetowe Sklepu Internetowego zabezpieczone są certyfikatem SLL, a komunikacja jest szyfrowana.
  • W przypadku, gdy Użytkownik posiadający konto w Sklepie Internetowym utracił w jakikolwiek sposób hasło dostępu, Sklep internetowy umożliwia wygenerowanie nowego hasła do Sklepu Internetowego. Hasło Użytkownika jest przechowywane w bazie danych w formie zaszyfrowanej, w sposób uniemożliwiający jego odczytanie.
  • Sklep Internetowy nigdy nie wysyła żadnej korespondencji, w tym korespondencji elektronicznej, z prośbą o podanie danych do logowania, a w szczególności hasła dostępowego do Konta Użytkownika. Informacje takie nie są również udostępniane drogą telefoniczną.

POSTANOWIENIA KOŃCOWE

  • Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych, z którym można się kontaktować pisemnie, za pomocą poczty tradycyjnej na adres: NETLAN Aleksander Śliz ul. Wincentego Witosa 8 57-300 Kłodzko lub email: biuro@netlan24.pl
  • W przypadku jakichkolwiek pytań i wątpliwości odnośnie ochrony danych osobowych prosimy o kontakt z biurem właściciela pod adresem e-mail: biuro@netlan24.pl
  • W sprawach nieuregulowanych niniejszą Polityką Prywatności stosuje się odpowiednio postanowienia Regulaminu Sklepu Internetowego oraz inne właściwe przepisy prawa polskiego

Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Rekomendacje dostarcza Ceneo.pl